Søger du nye udfordringer og kunne du tænke dig at tage din træning til et højere fysisk niveau. Så vil MorgenFit være holdet for dig!

MorgenFit er holdet der tager din styrke- og konditionstræning op på et mere krævende niveau, hvor fokus er på at træne styrke, kondition og balance i forskellige funktionelle øvelser med øget sværhedsgrad.

MorgenFit er holdet for dig, der har problemer i og omkring mave/ryg, hofter, knæ og ankler. Træningen vil også have fokus på overkroppen, hvorfor holdet endvidere kan være for dig der udelukkende søger at bygge på rent styrke- og konditionsmæssigt.

MorgenFit er et hold, hvor sværhedsgraden i øvelserne er hævet en smule. Du skal derfor kunne ligge ned og rejse dig op uden brug af hjælp. Du skal kunne løbe eller gå i et rask tempo, og du skal ikke være bange for at prøve dig af på usikker grund samt få sved på panden.

Lyder MorgenFit som holdet for dig og kunne du tænke dig at prøve kræfter med en alternativ form for træning, så tilmeld dig endelig og bliv gjort Fit til den forestående sommer.

 

Holdet kører ikke på nuværende tidspunkt.