Vi tilbyder Ultralydsscanning på Fysiodanmark Østerbro Fysioterapi med henblik på kvalitetssikring af vores behandling

Ultralydsscanning kan hjælpe med at afgøre typen og omfanget af din skade, så din fysioterapeut har de bedste forudsætninger for at vurdere dit videre behandlingsforløb og genoptræning.
En Ultralydsscanning hjælper din fysioterapeut til at stille den rigtige diagnose hurtigt og effektivt.

Ydermere kan en ultralydsscanning bruges til at vurdere effekten af dit behandlingsforløb eller behovet for at henvise til en anden form for behandling.

Ultralydsscanning har ingen bivirkninger.

Ultralydsscanning er oftest den billigste, hurtigste og bedst egnede undersøgelse til at forbedre udbyttet af den fysioterapeutiske undersøgelse.

Ultralydsscanning har i det seneste årti gennemgået en rivende udvikling. Ultralydsscanning er i dag en integreret del af mange fysioterapeuters dagligdag og understøtter den den kliniske undersøgelse af muskel-, sene- og knoglelidelser.
Ultralydsscanning fungerer som fysioterapeutens forlængede arm.

Ultralydsscanning er særdeles velegnet til at fremstille strukturerne både udenfor og inde i leddende. Undersøgelsen kan vurdere muskler, sener og led under aktivering.

Vi scanner:

Ankler, knæ, hofter, håndled, albuer, skuldre og muskelskader hovedsageligt på arme og ben.

Vi scanner ikke nakke, ryg samt indre organer. Er du henvist af din læge til udredning og  scanning af en kompleks problemstilling, er det ikke os du skal starte hos. Vi anbefaler i disse situationer at man søger røntgenklinik.

På Østerbro fysioterapi varetages ultralydsscanningen af Julie Fenger, Mette Bertelsen og Kresten Palsten

Ved spørgsmål og tidsbestilling til ultralydsscanning, ring gerne til os på 35262510 eller skriv på kontakt@oestfys.dk.