På Fysiodanmark Østerbro Fysioterapi tilbyder vi ergonomisk råd og vejledning med henblik på indretning af arbejdsstationer, i henhold til arbejdstilsynets retningslinier, samt rådgivning om forebyggelse og behandling inden for arbejdsrelaterede lidelser.

Vejledningen kan indeholde information om lidelser i skelet og muskler man kan pådrage sig i forbindelse med arbejde. Der bliver informeret om ”forkerte” arbejdsstillinger og bevægelser, hvad der sker og hvordan man kan forebygge og måske løse problemer ved hjælp af øvelser eller korrektion af arbejdsstillinger, ændringer af dårlige vaner og korrekt indstilling af arbejdsstationen.

Der kan ligeledes tilbydes en gennemgang af medarbejdernes arbejdsplads med henblik på indstilling af stol og bord, placering af skærm, tastatur, mus eller lignende. Arbejdsstationen bliver individuelt indstillet, så den opfylder den enkeltes behov og samtidig er så ergonomisk korrekt som muligt.

Vi tilbyder også behandlinger på arbejdspladsen, hvor en fysioterapeut eller massør kan behandle hvor i er.

Dette er et oplæg til hvordan vi kan sætte et forløb sammen for jeres medarbejdere. Det er vigtigt, at det er jeres behov, der bliver opfyldt så ring til os og aftal et møde om, hvilke behov der er på lige netop jeres virksomhed.

Kontakt Kresten Damm Palsten.

Arbejdet vil blive udført af en autoriseret fysioterapeut.