Kære Klienter/Patienter/Motionister
 
Mette og Co. har nu give mulighed for at vi kan tillade at åbne vores fitnesscenter. Vores problem på Fysiodanmark Østerbro Fysioterapi er vores plads, og derfor vil der blive åbnet for træning på denne måde:
 
Vi træner altid med masker.
 
Lørdag d.8/5 åbner som vanligt kl. 9.00-14.00. Som udgangspunkt er det fri træning uden booking. Oplever man, at der er for mange til stede og det ikke er muligt at træne med 2 meters afstand), må man komme tilbage senere. Man kan også komme ud for at man bliver bedt af den ansatte om at vente til der er plads. Vi anbefaler, at I ikke nødvendigvis alle kommer klokken 9.00
 
Mandag-fredag vil der ligeledes være åbent. I løbet af disse dage har holdene fortrinsret til at være i træningsområdet. Såfremt den fysioterapeut, der er til stede, ikke kan gennemføre holdtræningen på betryggende vis, kan man blive bedt om at komme tilbage senere.
Vi vil opdatere tavlen, der viser grønne eller røde tider. Rød betyder lidt/ingen plads og grøn betyder god/bedre plads.
 
Er man tilknyttet et hold eller i gang med en individuel behandling, kan man tale med sin fysioterapeut med henblik på at opstarte opfølgende træning. Er man ikke i et forløb eller tilknyttet et hold skal man have en konsultation med en fysioterapeut, før man starter op. Derefter skal man løbende have en konsultation hver anden måned.
Dette gælder ikke for dem der træner med abonnement.
 
Man kan altid købe et abonnement. Vil tilbyder månedsabonnement til 350 kr. pr. måned og lørdagsabonnement til 200 kr. Pr måned.
Ved træning med abonnement skal der fremvises gyldigt Corona-Pas.
 
 
Vi beklager ulejligheden og de gener disse forhold medfører, men det er den måde vi har valgt, at åbne for at vi kan træne på forsvarligvis på vores klinik.
 
mvh
 
Fysiodanmark Østerbro Fysioterapi
 
www.oestfys.dk

 

Vi kan på Fysiodanmark Østerbro Fysioterapi tilbyde træning, genoptræning og fitness i vores center. Maskinerne er af mærket Cybex, og er af den ypperste kvalitet man kan tilbyde.

Centret er på ca. 110 kvadratmeter, så hvis du søger det store center som Fitnesworld, Fitness Dk osv. er det ikke her du skal træne.

Det vi kan tilbyde er træning i mere intime rammer. Såfremt man køber en min. 3 måneders træning af 350,- pr måned er instruktionen gratis. Instruktionen bliver udført af en fysioterapeut, så vi kan skræddersy programmet meget individuelt i forhold til hvilke skader og skavanker udøveren har.
Ovenstående gælder hvis du vil gå her som motionist, og ikke har nogen henvisning fra din læge.

Har du en henvisning fra din læge kan du tale med din fysioterapeut om du har behov for træning/genoptræning i forbindelse med dit behandlingsforløb. Hvis du har det, kan I sammen planlægge et et forløb. Betalingen for dette er til normaltakster i henhold til overenskomsten med sygesikringen.

Såfremt der er nogle spørgsmål er i velkommen til at ringe til os på tlf. 35262510. Eller skrive til os på kontakt@oestfys.dk